SAMOSTOJNI OBISKI

Na Steno lahko prideš trenirat tudi brez včlanitve v organizirane skupine. Sam ali s prijatelji, vsakdo bo našel izzive zase. Nakloni sten so zelo različni, od navpične plate, do strehe in vse vmes. Več kot 5000 oprimkov in volumnov zagotavlja neskončno število kombinacij za kvaliteten trening moči, vzdržljivosti in tehnike. Ekipa postavljalcev se vsakič sproti potrudi oprimke in volumne postaviti kar se da premišljeno, da si obiskovlaci lahko sestavijo smeri primerne vsem nivojem plezalcev. Seveda pa se lahko lotiš kakšnega izmed označenih balvanskih problemov, ki jih naši postavljalci mesečno menjajo.

Za trening pri nas ne potrebuješ drugega kot plezalke in magnezij, saj za varnost pri padcu skrbijo blazine. Plezalke si lahko ob nakupu vstopnice brezplačno sposodiš na recepciji, klubska vrečka za magnezij pa je vedno dovolj polna!

Če se želiš izogniti gneči na steni, je najbolje priti ob 18.00, takrat je kako uro in pol stena še precej prazna, ali pa ob 21.00, ko večina plezalcev že konča s treningom.

Želimo ti uspešen trening!


Kontaktirajte nas

Trenutno nismo dosegljivi na spletu, lahko pa nam pošljete elektronsko sporočilo

Not readable? Change text. captcha txt