PLEZALNI KLUB STENA

je zrasel okoli balvanske stene na Parmovi ulici v Ljubljani. Začeli smo jeseni 2008 in vsako sezono gradili našo plezalno zgodbo, z vedno več plezalnimi navdušenci, od popolnih začetnikov, zagnanih rekreativcev, do tekmovalcev svetovnega ranga.

Motivirani smo za trening in predajanje plezalnega znanja, radi potujemo naokrog po domačih in tujih plezališčih, radi se družimo ob plezalnih debatah. Skozi leta je tako nastala prijetna klubska scena, ki je vedno pripravljena medse sprejeti nove plezalce.

+ 0
Treningov
+ 0
Zadovoljnih plezalcev
+ 0 g
Porabljene magnezije

PLEZALNI KLUB STENA

Grablovičeva 18
1000 Ljubljana
Slovenija

ID: 60952865
SI56 0201 9025 5479 871
BIC: LJBASI2X

-plačana sezonska članarina
-izpolnjen prijavni obrazec in plačana vadnina za udeležence organiziranih aktivnosti
-poznavanje pravil varnosti pri športnem plezanju
-skrb za lastno varnost in varnost drugih udeležencev klubskih aktivnosti
-upoštevanje navodil in opozoril inštruktorjev in vaditeljev PK Stena in spoštovanje internih pravil PK Stena
-strinjanje z zavezo o varnem plezanju in dogovorom o odgovornosti

Športno plezanje je fizično in psihično zahtevna športna aktivnost, ki zahteva ustrezno mero fizične moči in motorične sposobnosti od vsakega posameznika. Poleg tega je športno plezanje po svoji naravi takšna aktivnost, ki vključuje določen element nevarnosti in možnosti poškodb. To velja tako za dvoransko plezanje na umetnih stenah, še toliko bolj pa za plezanje v naravnem okolju, v skali. Plezalni klub Stena njegovi inštruktorji in vaditelji se bodo trudili članom kluba in udeležencem klubskih aktivnosti po svojih najboljših močeh in znanju zagotavljali čim bolj varno plezalno okolje. Vendar pa, glede na samo naravo plezalne aktivnosti, žal ne morejo nikoli povsem izločiti možnega vpliva vseh nevarnosti, ki lahko pripeljejo do neljubih posledic.

Udeleženci klubskih aktivnosti so dolžni klub obvestiti o morebitnih zdravstvenih stanjih, ki bi lahko psihično ali fizično vplivala na varnost pri plezanju.

    Zaveza o varnem plezanju in dogovor o odgovornosti

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo dosegljivi na spletu, lahko pa nam pošljete elektronsko sporočilo

Not readable? Change text. captcha txt